maaf, tak sesempurna itu

kebenaran adalah kebenaran, walopon agak pahit nak ditelan sebenarnya.. adeje kebenaran yang manis, tapi dengan harga barangan yang tengah syok naik sekarang nih, banyak kebenaran yang kurang gula..

post² ak yg belabel 'hidup' sebenarnya banyak menjurus kepada hidup ak.. terrrbaraii, kehilangan gefren sebab kecuaian sendiri.. ak mudah terlalai dgn ape yg ak ad.. ak yakin beliau ak punye, ak yakin, dan oleh sebab terover confident, sekarang ak lah lonely soldier boy.. kembali menjadi penunggang bertopeng, bermotor belalang, bersut getah kaler hitam, menentang keganasan gorgon. semuanya sendiri²..

agak sukar melaluinya, merangkak, merayu saban malamnya, meraban yg tah pape, ak betol² mengaplikasikan lagu queen - too much love will kill you. petik sikit lah bagi anda yang x tau..

♪♫♪♫♫ too much love will kill you, just as sure as none at all, it will drain the power thats in you, make you plead, and scream and crawl. and the pain will make you crazy, you're the victim of your crime.. too much love will kill you everytime ♫♪♪♫♪

bende nih belarutan. payah untuk redha kali nh. padahal ni bukan la 1st time pon cite break ak.. beza kali nih dengan yang sebelum nh, yg sebelum nh ak lepaskan dengan benci, kali nh beliau mintak dilepaskan tengah² rasa sayang hei, rasa sayang² hei lagi.. due situasi berbeza kankan?

mencuba untuk redha pada mulanya, bagitau dgn diri sendiri, mungkin beliau mintak untuk kendurkan sikit suasana tegang yang bermula bila kami jarang jumpe dari sebab kesibukan ak bekerja dan berkawan².. huhu! tapi ak jadi x tentu bile ad laki lain yang timbul dalam pada masa ak letakkan fullstop cerita kami. perkara pelik kat situ, ak jeles. bodoh je.. ya, laki tu x timbul time kami berdua, tapi dia timbul time kami tak setel lagi bagi penjelasan satu sama lain. nak cakap kat sini, bukan laki tu la penyebab kami break.. tapi ak x seronok.. eh, anda seronok ke tengok perempuan anda dengan laki lain? memang takk lahh..

kami dulu² time dikejar paparazi
 
ak x kenal pon laki tuh.. x pernah tau pasal laki tu walopon die cakap dah lame kenal laki tuh, tapi x serapat lepas kami break.. ape yang ak rasa, laki tu ambil kesempatan atas ke'break'kan ak.. tu yg menimbulkan rasa x puas hati ak.. eh, nape ak x puas hati? dulu x nak jg elok² kankan.. ak lah lelaki pelik. eh, masked rider memang berkelakuan pelik lah..

sepatutnya sekarang ak lebih redha. dan seharusnya ak lebih menikmati waktu² single cani.. benda nh agak baru, mungkin.. membuatkan ak selalu pikir bodoh².. x perlu pikir sangat pon actually. sekarang perlu fokus cane nak selamatkan shadow moon dari gorgon je.. sambung sket lagu queen tadi..

♪♫♫♪♪♫ i feel like no one ever told the truth to me, about growing up and what a struggle it would be. in my tangled state of mind, i've been looking back to find, where i went wrong.. too much love will kill you, if you cant make up your mind, torn between the lover and the love you leave behind.. you're headed for disaster, cos you never read the signs, too much love will kill you every time.. ♪♫♪♫♪♪♫

mungkin susa nak hapy macam dulu, tapi mungkin jugak bole tumpang hapy beliau. serious, dengan ak dulu die asik nangis je.. skang bole tengok die senyum. bes lah of cos! nak kena make up mind balik, ade jodoh adelah kami.. huihuihui!

dan kalu pareh bace entri nih, ak yakin yang beliau akan senyum sorang² dan datang lepak lepas nih dengan muke memperli (ak tau beliau x kutuk. kikiki!..) mamat burung toksah amik kire laa.. botok plak jarang layan bende nh. yang die tau politik change die je.. btw, assalamualaikum lah!      

6 comments:

blogplawok said...

forgive urself encik naim :P

melody mocker said...

ok, tenkiu encik blogplawok..

jurnal murahan said...

do not dwell in the past, the past can NOT be re-lived, Good nor Bad.

melody mocker said...

jurnal murahan: mencuba untuk tidak dwell on.. btw, tenkiu. huhu!

demam kuning-kuning said...

wowww!!!bleh thn kisah love u...byk pengajaran dn iktibar yg bleh disedut dr kisah tersebut...habis basah tilam sy krn meratapi kisah suadara...hope saudara tabah ek..bak kata pepatah standed bunga bkn sekuntum,dn sudah tentu kumbang bukan seekor...renung2kn..

melody mocker said...

ok, tenkiu demam kuning².. btw, name kite dkt². kenal ke?