bes lah!

ari nh paling bes. bos cantik xde, senior xde.. ape lg, bermain² lah! hoho!

stahun keje kat sini, da rse mls.. buat ak terpikir, tabah sungguh pekerja² kat sini (termasuk aku la tuhhh). awl² dulu ak la yg paling semangat. of cos lah, sbb ak yg paling mude.. time tu dtg kje malu² lg.. senior ak bg pc, suh pasang sendiri. oh oh oh.. bende yg senang knkn? tp ak x pernah pasang pc sendiri. hoho! kat uma ak bkn je pc, wyr pc pon xde. bole je ak pasang, time on nmpk sume ok, tp monitor gile gelap. terbakar ke monitor nh? dtg senior ak tgk, oh, taklah.. ak x pasang plug monitor. mane ak tau monitor ad plug.. ak ingatkan die sambung ke cpu je. bodoh..

pastu kene brief lg dgn senior. ape keje ak kat sini. nak gune ape.. kalo anda nak tau, keje ak dok dlm opis je. monitor system.. kat sini ramai budak praktikal. time ak masuk aritu ad lbh kurg 4 org bdk praktikal. mezoh, suha, mimi n madihah.. dgn mereka nh la ak membesar. mereka plak yg ajr ak. huhu! terima kasih lah.

mimi, madihah, suha
dpt pc membuatkan ak lg teruja. bole tenet² lg.. wahhh! bes².. tp kat opis byk yg kne block la.. huhu! tp oklah, sbb kul 1 mereka bukak kejap fb. pastu kalu dah gian sgt nk fb, tgu la smpai abs kje.. huu. apeje ad kat fb yg membuatkan anda semangat nk tgu? klu dlu² yela knkn..

start bulan 9 aritu, division ak dpt bos baru. bos dari top management lah. lbh ganas dari yg sebelumnye.. kje 7 hari smgu utk budak² baru mcm ak nh.. tlg unit lain clearkan trouble report.. life tolak tepi dah.. xde specialty dah, xde jaminan dah anda dok opis anda selamat.. kene basahkan baju time panas (berpeloh la i mean), basahkan baju time ujan (basah mndi ujan), basahkan baju dlm lubang (berenang dlm main-hole) dan basah dari segala macam lg lah.. die cakap sesuai la dengan pengkelasan kami (kat dlm nh pangkat ak nh mereka kelaskan sebagai multi-skilling, kne pndai sume bnde, jd anda kene pndai atau buat² pndai lah..)

skg da rs mls nk keje.. kne dump dgn awek lg. awek marah dah tinggal lame sangat. hahah! kalu x kje pon kuar lepak dgn kwn, mmg layak la di dump awek knkn.. hoho! suma nh menimbulkan rs nk further study.. tgk la tahun² dpn klu bole apply space..

rindu nk berkuliah dgn awek² cun mcm budak² tadika.. jln pegang² tgn kot.. tapi space adeke bnde² cmtuh? assalamualaikum lah!

2 comments:

jurnal murahan said...

pergh cantik doh background robot2, aku suke aku suke

melody mocker said...

hahah! ko punye x perlu background robot², post 'enkau' da mmg terbaikk.. mengagumi.